På besök hos föräldrarna

I helgen var jag på besök hos min mor och far. När jag flyttade hemifrån så flyttade jag ungefär 20 mil bort, på grund av jobb, så tyvärr träffar jag dem inte så ofta som jag skulle vilja. Det går helt enkelt inte att bara åka dit på en kaffe, men vi försöker besöka varandra hyfsat ofta i alla fall. Jag tycker att kontakten med familjen är jätteviktig, och man ska inte tappa den bara för att man själv blir vuxen och skaffar sig ett ”eget” liv. Hur som helst så var jag hos dem och hälsade på i helgen, och jag fick se det nya tillskottet till huset. Det har nämligen byggt ett helt nytt uterum, och jag kan säga att jag är ganska avundsjuk!

Det var verkligen fint, och jag kan tänka mig att det är riktigt mysigt att sitta där på tidig vår och sen höst och kunna njuta av trädgården även fast det är kyligt i luften. Och på regniga sommardagar så har man skydd för vädrets makter trots att man sitter i trädgården. Väldigt mysigt! Nu hade de inte riktigt fått i ordning allt än utan det ska in nya och snygga möbler, men jag kan se resultatet framför mig. Själv har jag ju inte ens ett hus utan en lägenhet, så tyvärr kan jag inte skaffa mig något eget uterum. Jag får nöja mig med att hälsa på föräldrarna och sitta i deras uterum, men en vacker dag när jag har ett hus så finns det nog en stor möjlighet att jag vill ha ett uterum, kanske från Uterumsmästarna som mina föräldrars.

Det var väldigt trevligt att hälsa på päronen, som det alltid är. Vi spelade kort och jag hjälpte till att städa och rensa lite på deras vind (där det bland annat finns en massa leksaker som jag hade när jag var liten). En bra helg, med andra ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *