Om bloggen

vackert-korsMitt namn är Fredrik Matsson och det är jag som bloggar här på Hope FM. Bloggen handlar om mig och mitt liv. Jag lever för kristendomen och älskar den kristna musiken, så det blir en hel del musik men också annat som händer i min vardag. Ibland har människor fördomar om religion och tro, men jag är som vilken Svensson som helst. Jag tror att alla människor behöver något att tro på, oavsett om det är en religion, ödet, slumpen eller något annat. Man behöver helt enkelt något att falla tillbaka på när det sker saker som man inte förstår eller som man inte har någon kontroll över.

För mig handlar det om att tro på att livet har en mening och att det finns kraft och hjälp att få när man ber om den. Livet är inte alltid enkelt, men saker och ting sker av en anledning som man förhoppningsvis förr eller senare kommer att förstå och på ett eller annat sätt kunna uppskatta. Jag tror också på ett liv efter det här livet. Svårare än så är det inte för mig, och jag försöker inte omvända andra till min tro. Enligt mig är det upp till var och en att bestämma vad man ska tro på, men om någon är intresserad och vill lyssna så pratar jag gärna.

Jag gillar som sagt musik och då gärna sådant som har ett kristet budskap. Nu tänker många kanske på psalmer och sådant som man sjunger och spelar i kyrkan, men det finns mycket annan kristen musik också i många olika genrer. Musik har alltid varit viktigt för mig, och när jag fann min tro så kom jag också i kontakt med kristen musik och kände att det var helt rätt för mig. Det ger liksom en till dimension i musiken och det talar till något som känns viktigt för mig. Men nu ska jag inte babbla på om allt och ingenting – läs bloggen om ni vill veta mer!

Kontakta mig!
Maila mig på fredrik@admin.hopefm.se