Lite mer om mig

fredrikJag tänkte passa på att berätta lite mer om mig själv och vad jag är för en filur. Jag arbetar i ett möbelvaruhus och det är lagret som är mitt område. Arbetsuppgifterna handlar om att ta emot transporter, packa upp och packa ut, hålla koll på vad som behöver beställas och lite smått och gott. Jag trivs bra på jobbet och har inga planer på att byta, men man vet aldrig vad som sker i framtiden. Jag har alltid varit lite sugen på att arbeta som lärare men det har helt enkelt aldrig varit rätt tillfälle för mig att följa den drömmen trots att jag faktiskt till och med har kommit så långt att jag har sökt lärarutbildningen en gång och även fått en plats. Men ibland kommer livet emellan och då är det så.

Jag tror och hoppas att jag uppfattas som en snäll och vänlig människa, och förutom musik så tycker jag mycket om att umgås med mina vänner, titta på fotboll och vara ute i naturen. Jag tycker om att gå i skogen och då speciellt på hösten när man kan plocka svamp. Stekt svamp på en smörgås är något av det godaste som finns enligt mig! Jag vet inte riktigt vad jag ska berätta mer, så det får räcka för den här gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *