En rolig dag

Det här har verkligen varit en rolig dag! Jag sprang på en gammal klasskompis på stan som jag inte har träffat på länge. Hon flyttade härifrån efter gymnasiet men har flyttat tillbaka nu fick jag veta. Jag skulle precis ut och äta lunch då och det skulle hon också, så vi slog följe och lunchade tillsammans. Hanna heter hon och vi umgicks en del på gymnasiet eftersom vi båda två hade musik som största intresse och bestämde oss för att starta ett band tillsammans med några andra på skolan, så det var väldigt roligt att höra vad hon hade haft för sig under de här åren.

Ingen av oss spelar i band längre, men det verkar som att vi fortfarande har samma starka kärlek till musik båda två och hon bjöd faktiskt med mig på en konsert som hon skulle gå på om några veckor. Det är för mig ett okänt band som jag tyvärr inte minns namnet på nu, men det ska bli väldigt intressant! Det är lustigt att det kan kännas som att man sågs igår fast det har gått många år. Hon var sig lik och jag hoppas att det här är en vänskap som kan växa ännu mer nu, kanske till och med växa till något mer…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *